Popular Posts

Thursday, April 23, 2009

Minggu Bioprocess

Akhirnya tamatla suda minggu bioprocess bagi ak minggu nie,
adui.... bohsan gak r xda bnde sangt ak nak wat in bioprocess...
minggu dpan ak stat minggu chemical process plak...
xsabo rasenye

Monday, April 20, 2009




mesti tengok....(aku pun xtgok lagi)Fighting

DOTA??


eat dota, live dota, sleep dota, paly dota.....


i'm one of dota gamer...


come and seek me in garena[plus09]

i'm waiting someone strong there

Saturday, April 18, 2009

bleach




ok la, most org tau kan cte bleach is one of the top in da world,yaha!!


aku nak tnyla kipas sush mati bleach watak pe korg minat..


bagi aku kurotsuchi mayuri n zaraki kenpachi, bcoz 22 hardcore giler.... gempak abes,


mayuri aku suka sbab bankai die hustler abes....kompem mati dok sape kne bankai mayuri


kenpachi plak sbb riatsu die beso giler....xpernah ade shikai or bankai.. agk nye pe jdik kalo die ade bankai ek.


aku gak ade kumpul bleach anime,stkat ni ade 1-175, sesape nak bole mintk dgn aku

n sesape yg juga kmpl anime ni kalo ade anime trbaru bgtau aku..
video

Friday, April 17, 2009

Every day is a new day

Sudah seminggu aku kat micet......Hmm, tempat yang ak ingin pegi, 1st time ak smpi ak rse sgt truja.. yela, dapat masuk u akhirnya, actually smpi je kat cni baru aku tau yg aku akn hadapi masalh kbandr. tp xpela. kejap je.hakhak.....

Papepun dari segi equipment aku bole kata micet bole jdi makmal csi,sume alat makmal dlam cter csi 2 ade kat cni,puh!! Bangga gle aku. lagi satu kan kat cni pun ade gym..ingt bmi je ade gym. Kekdg pepetg 2 aku p r sana..haha,jaga badan katekan..haha

Ok la,aku xnak la cte bnyk2,lagipun ni 1st time aku create blog,anyway aku akan update crita2 bile2 nti......ok,tata